January 13, 2018

Smelt 225 gram boter met 225 gram chocolade au bain marie.

Meng 4 eieren met 80 gram eidooier & 90 gram suiker, en klop dit zeer luchtig, voeg 90 gram bloem toe en spatel dit er voorzichtig doorheen.

Vul een spuitzak met het beslag en laat dit opstijven. Maak ondertussen...

January 13, 2018

Snijd de rib eye in plakken van een centimeter. Breng op smaak met zout en peper en marineer in olijfolie. Verhit een grill pan en bak het vlees hier kort in aan, ca 3 minuten per kant. Gaar dan verder in de oven (180 graden) tot de gewenste gaarheid (4 minuten voor me...

January 13, 2018

Verhit een kopje water met een kopje suiker totdat de suiker is opgelost. Vermeng dit met eenzelfde deel olijfolie en eenzelfde deel azijn, voeg dan peper, zout en grove mosterd toe en roer het goed door.

Snijd de appel in een mooie vorm en marineer deze in de vinaigret...

Please reload

Uitgelichte berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten