DE MOLKERIJ GARANTIE

Molkerij draagt zorg voor een duurzame voedselketen met ambachtelijke-, kleinschalige en regionale productie die draait op vakmanschap, passie en liefde voor plant, dier, mens en omgeving onder exclusieve voorwaarden die wij samen met onze partners en omgeving treffen om biodiversiteit, dierwelzijn en milieu voortdurend te optimaliseren en kwaliteit en voedselveiligheid te kunnen garanderen.

U herkent onze producten aan het label 'Molkerij Garantie'.

De Molkerij garantie staat voor verantwoorde voeding waar het draait om waardering voor maximale inzet van onze gepassioneerde boeren en tuinders, en natuurlijk uw gezondheid.

De consumentenprijs van onze artikelen is gebaseerd op de kostprijs van verantwoorde en eerlijke productie. Ons beleid van verantwoord voedsel produceren vraagt veel van de partners binnen onze kleinschalige voedselketen en draagt ten opzichte van industriële voedselproductie extra kosten met zich mee, deze kosten zitten in de prijs meegerekend en geldt als een welverdiende stimulans.

Achter onze producten zit een verhaal van natuur, dierenliefde, passie en meesterschap. Benieuwd naar deze waardevolle informatie? U vindt het per product op onze website. 

De beleving van een verantwoorde herkomst van onze producten brengen wij zichtbaar dichterbij.

Molkerij producten zijn 100% natuurlijk en gegarandeerd antibiotica-vrij. 

De Molkerij B.V.

Koailoane 12

9104 AA  Damwâld

KvK: 69 15 83 39

BTW: NL 8577 59 036 B 01

IBAN: NL59 RABO 0321 372 700

E-mail: info@demolkerij.nl

Copyright: De Molkerij 2017

VOLG ONS OP FACEBOOK

CONTACT 

VOLG ONS OP INSTAGRAM