MINIKETEN

Producten met het 'Molkerij Garantie' label zijn exclusief afkomstig van een geselecteerd aantal regionale grondgebonden familiebedrijven voorzien van het Molkerij Keurmerk. Samen met deze familiebedrijven werken we intensief aan duurzaamheid op het gebied van waardering/ beleving, voedselveiligheid/ kwaliteit, dierwelzijn, biodiversiteit en milieu. Naast directe maatregelen om deze onderdelen continue te optimaliseren, werken we aan een natuur inclusieve- en geheel traceerbare voedselketen die draait op begrip en vertrouwen van de consument.

 

Met respect voor dier, plant en omgeving worden de natuurproducten afkomstig van onze boeren en telers ambachtelijk verwerkt door geselecteerde Molkerij partners. Deze verwerkers leveren niet enkel tastbare toegevoegde waarde aan het product, maar leveren een essentiële bijdrage aan een eerlijk verhaal geborgd door een geheel traceerbare en transparante kleinschalige voedselketen. Net als Molkerij boeren en telers werken deze vakmensen met enorm veel liefde en passie aan verantwoorde voeding direct afkomstig van de natuur.

 

Naast de boerderijwinkel bij onze boeren en telers op locatie, wordt het Molkerij assortiment aangeboden bij een groeiend aantal verkooppunten en geserveerd in vooruitstrevende en duurzame restaurants.

 

Alle producten zijn puur en vol van smaak doordat we werken volgens het ‘farm tot table’ principe. Dit betekent zeer korte lijnen, zonder gerommel. Samen met de boer, teler, verwerker en aanbieder werken we aan maximale waardering voor onze producten.

 

De Molkerij B.V.

Koailoane 12

9104 AA  Damwâld

KvK: 69 15 83 39

BTW: NL 8577 59 036 B 01

IBAN: NL59 RABO 0321 372 700

E-mail: info@demolkerij.nl

Copyright: De Molkerij 2017

VOLG ONS OP FACEBOOK

CONTACT 

VOLG ONS OP INSTAGRAM