De Molkerij B.V.

Koailoane 12

9104 AA  Damwâld

KvK: 69 15 83 39

BTW: NL 8577 59 036 B 01

IBAN: NL59 RABO 0321 372 700

E-mail: info@demolkerij.nl

Copyright: De Molkerij 2017

VOLG ONS OP FACEBOOK

CONTACT 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Rundvleessalade

October 2, 2017

Bereidingswijze

 

Braad de bieflappen gaar tot draadjesvlees. Schil de aardappels, erwtjes en worteltjes en snijd ze in kleine stukjes en kook ze. Laat het vlees als het gaar is goed afkoelen. De aardappels, erwtjes en worteltjes kunnen als ze gaar zijn worden afgegoten en gestampt. 

Laat ook dit goed afkoelen (het makkelijkste is, als je dit een avond van te voren doet).

 

Wanneer get vlees is afgekoeld, snijd je dat in kleine stukjes en doe dit bij de aardappelstamp. Snijd ook de augurken en de zilveruitjes in kleine stukjes en doe dit ook in de pan. Schil de uien snijd ook deze in kleine stukjes en doe dit ook in de pan.

 

Stamp en meng alles heel goed door elkaar. Ondertussen voeg je wat vocht van de augurken en de zilveruitjes, slasaus naar smaak en peper en zout toe.

 

Ingrediënten (4 personen)

 

-3 kilo aardappelen

-500 gram bieflappen van de Molkerij

-1 pot zilveruitjes

-erwtjes en worteltjes

-2 grote uien

-slasaus

-peper en zout

 

Serveertips:

Lekker met stokbrood, een soepje of bij de bbq!

 

Eet smakelijk ;-)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags