Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Frisian Angus als nieuwe partner binnen het Molkerij concept!

November 8, 2017

Net buiten Anjum en op steenworp afstand van vakantiepark Landal Esonstad houden Folkert van der Zee en Erik Jansen op het akkerbouwbedrijf van Folkert circa 50 Aberdeen Angus koeien. Deze koeien grazen tijdens het weideseizoen in kuddeverband met hun kalveren in het nabij gelegen natuurgebied als onderdeel van het Waddenzee Werelderfgoed. Vanaf het najaar tot in het vroege voorjaar worden de koeien in dezelfde kudde, met hun kalveren in een ruime potstal gehouden. 

 

Het vlees met Molkerij keurmerk van deze zeer exclusieve natuurkoeien wordt vanaf 1 december buiten de kaart om geserveerd bij Stadscafe Artisante als: ‘van kop tot staart op de kaart’. Dit betekent dat elk onderdeel van de betreffende Frisian Angus koe verwerkt wordt in de mooiste gerechten naar idee van chef-kok Sander Wijnstra.

Recepten van deze gerechten vindt u vanaf 1 december op de site www.demolkerij.nl en u kunt ze per mail ontvangen zodat u zelf met dit fantastische vlees aan de slag kunt!

 

Het eerste rundvlees van deze koeien is binnenkort verkrijgbaar op de boerderij in Anjum en beperkt bij Jumbo Hantumerweg Dokkum.

 

We verwachten elk moment de geboorte van het eerste kalfje van dit seizoen, blijf ons volgen, zodra er nieuws is volgt er een nieuw bericht! Heeft u vragen? Stel ze gerust!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags