Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Circulaire natuur inclusieve miniketen, van bevruchting tot consumptie

November 9, 2017

 

Samen met onze producerende-, verwerkende- en aanbiedende partners streven we naar een duurzaam productassortiment dat binnen de Molkerij miniketen geheel transparant, circulair en natuur inclusief is geproduceerd. Waardevolle toevoegingen aan het concept zijn zeer welkom, van bevruchting tot consumptie werken we aan de hand van 5 speerpunten samen aan de gezondheid van onze medemens en de omgeving.

 

  • Waardering & beleving

  • Voedselveiligheid & kwaliteit

  • Dierwelzijn

  • Biodiversiteit

  • Milieu

 

Binnenkort bezoeken we met onze partners op een verschillende locaties een deel van de miniketen, tijdens deze bijeenkomst staat dit thema centraal en geven we vorm aan ideeën binnen de miniketen. Mocht u als (potentiële) partner bij deze bijeenkomst op 29 november aanwezig willen zijn maar heeft u geen uitnodiging van ons ontvangen, neem dan contact met ons op.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags