Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuw label voor alle Molkerijproducten

December 7, 2017

 

Met het label ‘Molkerij Garantie’ weet u wat u in uw mandje legt. De Molkerij Garantie staat voor: waardering & beleving, voedselveiligheid & kwaliteit, dierwelzijn, biodiversiteit en milieu. Samen met de Molkerij partners streven wij voortdurend naar de hoogste standaard voor deze 5 onderdelen binnen het Molkerij concept. 

 

De Molkerij Garantie staat voor verantwoorde voeding waar het draait om waardering voor maximale inzet van onze gepassioneerde boeren en tuinders, en natuurlijk uw gezondheid.

 

De consumentenprijs van onze artikelen is gebaseerd op de kostprijs van verantwoorde en eerlijke productie. Ons beleid van verantwoord voedsel produceren vraagt veel van de partners binnen onze kleinschalige voedselketen en draagt ten opzichte van industriële voedselproductie extra kosten met zich mee, deze kosten zitten in de prijs meegerekend en geldt als een welverdiende stimulans.

 

Achter onze producten zit een verhaal van natuur, dierenliefde, passie en meesterschap. Benieuwd naar deze waardevolle informatie? 

 

De beleving van een verantwoorde herkomst van onze producten brengen wij zichtbaar dichterbij.

 

Molkerij producten zijn 100% natuurlijk en gegarandeerd antibiotica-vrij. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags