Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Corlieske bij de Dokkumer Stadsboerderij

December 9, 2017

Hoi, mijn naam is Corlieske en op zaterdags werk ik in de winkel van De Molkerij in Damwoude. Hier verkoop ik verschillende soorten zuivel zoals melk, karnemelk en yoghurt maar ook vlees zoals gehakt en hamburgers. Mijn favoriet dat zijn de hamburgers, ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het ook leuk om de mensen te helpen.

 

Vandaag is de winkel open, kijk voor het hele assortiment onder het kopje 'assortiment'. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags