Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Partner Titus van Jumbo Dokkum

December 20, 2017

 

''Wij doen iedere dag ons best om van klanten fans te maken, wij noemen onze klanten ook fans. Iedere week soms meerdere keren komen onze fans naar de Jumbo in Dokkum. Het eerste contact met Hessel-Jan en Baukje (in deze volgorde kennis gemaakt) van de Stadsboerderij de Molkerij was voor mij meteen een klik.

 

Gedrevenheid om hun ideaal te verwezenlijken, van niets iets maken. Met middelpunt de dieren, natuur en mens, maar ook proberen om klanten te verwerven, mede ondernemers enthousiast te maken voor hun ideaal.

 

En kijk waar ze nu staan met de Molkerij, een miniketen van heerlijke producten. Altijd in voor actie binnen de Molkerij. Nieuwe producten, ecozone creëren, lokale restaurants tot partner maken, mini workshops, verkooppunten openen en bovenal iedere dag gedreven. En ik..........ben inmiddels oprecht fan geworden van de Molkerij maar bovenal van Baukje en Hessel-Jan.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags