De Molkerij B.V.

Koailoane 12

9104 AA  Damwâld

KvK: 69 15 83 39

BTW: NL 8577 59 036 B 01

IBAN: NL59 RABO 0321 372 700

E-mail: info@demolkerij.nl

Copyright: De Molkerij 2017

VOLG ONS OP FACEBOOK

CONTACT 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Tartaar van ossenhaas met kwarteleitje en Amsterdamse tafelzuren

December 21, 2017

Ingrediënten voor 4 personen:

 

300 gram ossenhaas
1/2 eetlepel Worcestershire sauce
1 sjalotje
1 tak peterselie
1/2 eetlepel ketchup
1/2 Dijon mosterd
olijfolie, peper en zout

3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel Dijon mosterd
4 kwarteleitjes
6 augurken
4 eetlepels Amsterdamse zilveruitjes

Snijd de ossenhaas zo fijn mogelijk en breng het op smaak met een fijngehakte sjalot en peterselie, peper, zout, Worcestershire sauce, ketchup en mosterd, vermeng het goed en zet het in een ring op het bord. Verwarm een koekenpan met een klein laagje olijfolie en bak hier de kwarteleitjes heel zacht in aan totdat de dooier licht lobbig is, breng op smaak met zout en plaats deze op de tartaar. Vermeng de mosterd met de mayonaise en dresseer deze op het bord, voeg indien gewenst ook wat geplukte sla toe. Snijd de augurkjes fijn en halveer de zilveruitjes, zet deze ook in ringen op het bord.

 

Eet smakelijk!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags