Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Gegrilde rib eye met boerengarnituur naar recept van Artisante

January 13, 2018

 

Snijd de rib eye in plakken van een centimeter. Breng op smaak met zout en peper en marineer in olijfolie. Verhit een grill pan en bak het vlees hier kort in aan, ca 3 minuten per kant. Gaar dan verder in de oven (180 graden) tot de gewenste gaarheid (4 minuten voor medium).

 

Snijd een paprika, ui en champignons mooi grof en roerbak deze in de pan van het vlees. Voeg zout, peper, tijm en rozemarijn toe. Combineer het vlees hiermee en maak het gerecht af met een mooie vleesjus.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags