Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Rosbief met granny smith en mosterdvinaigrette naar recept van Artisante

January 13, 2018

Verhit een kopje water met een kopje suiker totdat de suiker is opgelost. Vermeng dit met eenzelfde deel olijfolie en eenzelfde deel azijn, voeg dan peper, zout en grove mosterd toe en roer het goed door.

 

Snijd de appel in een mooie vorm en marineer deze in de vinaigrette. Voeg nog wat sla toe wanneer het vlees gesneden is. Maak kleine sneetjes in de rosbief en vul deze met kleine blaadjes rozemarijn en plakjes knoflook. Breng het vlees op smaak met ruim peper en zout.

 

 

Bak de rosbief in zijn geheel aan in een hete braadpan met olijfolie. Blus af met een scheut water en gaar de rosbief verder af in de oven voor 60 minuten op 150 graden. Snijd er mooie dunne plakken van. Combineer het met de sla en de appel.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags