Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Gepocheerde biefstuk van het bovenbil met aardappelkaantjes en rode wijnjus naar recept van Artisante

February 2, 2018

750 gram bovenbil

5 dl runderbouillon

4 aardappelen

1 sjalot

1 teen knoflook

1 glas rode wijn

100 gram tomatenpuree

olijfolie, peper en zout

 

Snijd mooie biefstukken van de bovenbil en bind ze op met slagerstouw. Schil en snipper de sjalot en de knoflook, fruit deze aan in olijfolie en blus af met bouillon, rode wijn en tomatenpuree, breng aan de kook en voeg zout en peper toe. Laat dit inkoken voor minimaal 20 minuten. Schil de aardappel en snijd deze in kleine blokjes, spoel ze goed af met water en droog ze, bak ze op het laatste moment krokant in ruim olijfolie, laat ze uitlekken op papier en breng op smaak met peper en zout. Breng de bouillon aan de kook en laat deze vervolgens vlak onder het kookpunt verwarmd staan, pocheer de biefstuk hier circa 7 minuten en trancheer hem in dunne plakjes, combineer met de jus en de kaantjes van aardappel.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags