Please reload

Recente berichten

Gerookte dikke lende met sjalotten compote en frambozenvinaigrette naar recept van Artisante

February 9, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Gepocheerd saffraanpeertje met zabaglione van eigen vocht en boerenyoghurt

February 9, 2018

 

4 stoofpeertjes

2 dl witte wijn

50 gram basterdsuiker

1 gram saffraan

Schil de peertjes zonder de steel te verwijderen. Zet ze in een pannetje en karamelliseer ze kort in de basterdsuiker, voeg daarna de saffraan en de witte wijn toe en laat ze ongeveer een uurtje koken. Laat ze afkoelen in eigen vocht. 

80 gram eidooier

35 gram suiker

1 dl perenvocht

1 klontje roomboter

1 dl boerenyoghurt & yoghurtijs

Doe de eidooier in een bekken en voeg de suiker en het perenvocht toe. Zet de bekken op een pan met warm water en verwarm dit terwijl je het mengsel stevig klopt tot 80 graden, voeg dan voorzichtig de boter toe en klop nog éénmaal goed door. Koel de zabaglione dan terug en combineer het met de peer en de boerenyoghurt. Hol de peertje van de onderkant uit en vul ze met het yoghurtijs.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags